SEZONA: 5

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Zabavan reality format u kojem šefovi poduzeća i vlasnici velikih korporacijskih tvrtki idu na tajne zadatke po odjelima vlastite firme te razgovaraju sa zaposlenicima, postigao je ogroman uspjeh, a emitira se u čak 11 zemalja diljem svijeta.
U svakoj epizodi voditelji poduzeća ili vlasnici mijenjaju svoj izgled i svojim zaposlenicima se predstavljaju pod pseudonimom i s izmišljenom pričom. Dok obilaze različita područja poslovanja svoje tvrtke šefovi provode vrijeme upoznajući ljude koji rade u tvrtki te uče o svojim profesionalnim i osobnim izazovima. Na kraju vremena provedenog na tajnom zadatku šefovi se vraćaju svom pravom identitetu, otkrivaju se zaposlenicima i nagrađuju najboljeg djelatnika kroz promociju ili novčanom nagradom dok ostalima daju obuke, bolje radne uvjete, ili čak, u ekstremnim slučajevima, otkaz.

Fotografije

Šef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatkuŠef na tajnom zadatku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.