poster

A kako to oni rade? Turbospecijal: Sve što je neophodno za vaš automobil

How Do They Do It? (2008)

dokumentarni, reality show, sportski | Kanada, Ujedinjeno Kraljevstvo, Singapur

SEZONA: 99

EPIZODA: 3 - Automotive Essentials

SADRžAJ

Danas ćete doznati kako se izrađuju satelitski navigacijski sustavi, kako se grade moderne autoceste i kako se iz automobilskih ispušnih dimova uklanjaju otrovne kemikalije.

Fotografije

A kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? TurbospecijalA kako to oni rade? Turbospecijal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.