poster

Zakon i red: Odjel za žrtve

Law & Order: Special Victims Unit (1999)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena korisnika: 6/10

SADRžAJ

Serija prati detektiva Elliota Stablera (Christopher Meloni), iskusnoga veterana u Odjelu za žrtve i detektivku Oliviju Benson (Mariska Hargitay), čija je teška prošlost razlog zbog kojega se pridružila ovom odjelu. Kapetan Donald Cragen (Dann Florek) na čelu je Odjela i svojim čvrstim pristupom složenim slučajevima uspješno vodi tim kroz izazove s kojima se suočavaju svaki dan. Detektiv John Munch (Richard Belzer), koji je u odjel prešao iz Jedinice za ubojstva u Baltimoreu, u tim donosi svoj zajedljiv humor, teorije urote i ulici prilagođene istražiteljske vještine. Njegov partner, detektiv Odafin "Fin" Tutuola (Ice-T) dodaje svoj jedinstveni smisao za humor i istražiteljsko iskustvo, što ga čini sjajnim partnerom Munchu. Tu su i forenzički psihijatar George Huang (B. D. Wong), čiji uvid u umove optuženika često pruža značajne informacije koje vode do rješenja slučaja, i dr. Melinda Warner (Tamara Tunie), koja svojim vještinama otkriva forenzičke dokaze. Timu se pridružila i nova pomoćnica okružnoga tužioca Kim Grayleck (Michaela McManus).

Fotografije

Zakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveFoto: RTLFoto: RTL / NBC UniversalFoto: RTL / NBC UniversalFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTL /NBC UniversalFoto: RTL /NBC UniversalZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtve

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.