SEZONA: 4

EPIZODA: 106 - talk show

SADRžAJ

Dr. Oz će se danas usredotočiti na pitanje na koje svi žele znati odgovor - kako živjeti dulje? Nove studije otkrivaju da postoje tri koraka uz čiju si pomoć svatko može produžiti životni vijek. Dr. Oz će vam otkriti kako učiniti prvi korak uz pomoć njegovog recepta za dugovječnost. Nutricionistica Heidi Skolnik će dr. Ozu otkriti više o super-žitaricama. Njih će dvoje govoriti o četiri blagotvorne žitarice te će vam reći zašto su zdrave te zašto su dobar izvor energije, snižavaju kolesterol pa čak i ublažavaju bol.

Fotografije

Dr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. Oz

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Produženi vikend

    image
    Produžite si vikend bez spajanja blagdana i nezgodnih upita poslodavcu. Budite s nama ponedjeljkom od 16:00 sati i imat ćete PRODUŽENI VIKEND iz tjedna u tjedan....
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.