SEZONA: 4

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Istražujući drsko ubojstvo muškarca u tramvaju Murdocha šokira otkriće da je slučaj možda povezan s Annom Fulford, njegovom nesuđenom ljubavi iz Bristola.
Anna Fulford, lijepa konobarica koja se detektivu Murdochu svidjela u Engleskoj (u prošloj sezoni) zastala je u Torontu na putu prema Niagarinim slapovima gdje će se udati. Jedva preboljevši šok Murdoch saznaje da je nestao Annin zaručnik, poslovni čovjek iz New Yorka. Murdoch sumnja da bi Annin dragi mogao biti povezan s bizarnim ubojstvom u tramvaju - pucnjavom koju nitko nije čuo. Kad i zaručnika pronađu mrtvog, Murdoch se boji da je iza oba ubojstva Crna ruka, preteča mafije. Itekako dobro zna da će Crna ruka naći i ubiti svakoga povezanog sa zaručnikom, čak i posve nevinu Annu. Za to vrijeme sponzori inspektora Brackenreida u kandidaturi za vijećnika žele da on osvoji političke bodove progonom skupine Cigana i njihove tajanstvene vođe Mirele.

Fotografije

ITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalMurdochove misterije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.