SEZONA: 5

EPIZODA: 5 - dokumentarna sapunica

SADRžAJ

Večeras kandidati i kandidatkinje će se po prvi put upoznati s imanjima farmera, a pri tom će naići na mnoge neočekivane situacije koje će ih oduševiti, ali i zgroziti!
Tako će u Samoboru mladi zavodnik Matija svojim odabranicama pripremiti čak dva neugodna iznenađenja, a ni Bračanin Dane neće za njim puno zaostajati. Naime, na njegovoj farmi djevojke su počele preispitivati moralna načela ljubaznog domaćina.
U Slavoniji nije bilo vremena za suze, Ivičine djevojke su odmah morale zasukati rukave i prionuti na posao. I dok je on ostao začuđen njihovim izjavama o tome što sve ne znaju raditi u kuhinji, one su se iznenadile o stvarima koje se događaju na jednoj seoskoj farmi te ostale u čudu od kud koze u Slavoniji.
Dvije farmerice potpuno su suprotno započele druženja na svojim imanjima. Tako je Dragana razočarana dečkima, a i smeta joj nečije stalno zadirkivanje. Što će učiniti, gledatelji će saznati večeras.
Istrijanka Marjana je, pak, dečke predstavila ocu, a nakon toga im otvorila dušu. Što je rekla svojim odabranicima koji su je pažljivo slušali, do kojih su zaključaka došli te je li se to već prvog dana počela rađati ljubav, nakon lijepih razgovora uz čašu vina i zalazak sunca.

TRAJANJE: 75 min

Fotografije

Ljubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na seluLjubav je na selu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.