SADRžAJ

Emisija predstavlja dva sastava: Sick Swing Orchestra i Ivan Kapec Trio. Sick Swing Orchestra čine glazbenici mlađeg naraštaja koji na atraktivan način izvode tradicionalne swing standarde poput "Sweet Georgia Brown", "Lady Be Good", "Fly Me To The Moon", "I Got Rhythm" i druge. Trio Ivana Kapeca ovom prigodom promovirao je svoj drugi kompakt disk "Bava" koji je bio nominiran za Porina i 2004. godine zauzimao je prvo mjesto na top listi najboljih suvremenih jazz albuma kanadske The Best Independent Music.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trioVrijeme je za jazz: Sick swing orkhestra, Ivan Kapec trio

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Strana top lista

    image
    Pratite svoje omiljene strane top liste na DMC kanalu.
  • Novi zvuk

    image
    Koji su to novi singlovi, saznajte u glazbenim minutama emisije Novi zvuk.
  • Non Stop Hits

    image
    Donosimo vam samo najveće pjesme i himne s top lista, hitove koji nikad ne prestaju!
  • Hit dana

    image
    Hit dana na TV Zapadu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.