SEZONA: 25

EPIZODA: 11 - Toki's Tale

SADRžAJ

Dva su geparda prije tri godine ostala siročad kada im je lav ubio majku. Na noge ih je osovio Simon King, filmaš koji snima divlji životinjski svijet. Toki i Sambu, kao nerazdvojna braća, preživjeli su prve dvije godine i njihove su pustolovine dokumentirane u emisiji Cheetah, Fast Track to Freedom. Sambu je prilikom susreta s lavom tragično ubijen i ostavio je Tokija da se sam suoči s budućnošću. Njegovu uzbudljivu, tragičnu, napetu i dirljivu priču gledamo Simonovim očima, koji bilježi njegov napredak i pomaže kada zagusti. Ova emisija prati Tokija dok se oporavlja od tragedije u kojoj je izgubio pomagača i probija se kroz divljinu Afrike. Emisija prati ekipu u prvim potresnim danima nakon smrti Tokijevog brata Sambua. Potreba za lovom i hranom Tokija na kraju prisili da zaboravi gubitak. Isprva je sve u redu. Sve više jača, ubija i izbori se za svoje mjesto u rezervatu divljih životinja Lewa u sjevernoj Keniji. A onda ponovno dolazi do katastrofe. Tri odrasla mužjaka geparda love Tokija i pokušaju ga ubiti. Život mu spašava samo britki um lugara Stephena Ngunyua. Ali i nakon što ga zaliječe, stresan život u području koje zauzimaju hitri neprijatelji uzima danak, a stvarna drama otkriva se dok ga na kraju ne odluče preseliti u posve novo područje. Budući da ima povjerenja u Simona, mogu ga nježno imobilizirati i prevesti avionom u posve nov rezervat u sjeni planine Kenya. To je raj za geparde, ali i za lavove i leoparde.

TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Prirodni svijetBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC Studios

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.