poster

Gospodin Sloane

Mr. Sloane (2014)

komedija, drama | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Iz radionice scenarista i redatelja Roberta B. Weidea, dobitnika nagrade Emmy (Bez oduševljenja, molim!), stiže nam gorko-slatka romantična komedija o uštogljenom čovjeku (igra ga Nick Frost) koji prolazi kroz životnu krizu.
Radnja se događa u prosincu 1969. Jeremy Sloane je na izmaku snaga. Dobije otkaz s mjesta računovođe, supruga Janet ga ostavlja "kako bi ponovno pronašla sebe" i on počinje očajavati nad svojom sudbinom. Nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva - kako je krupnije građe, strop popusti pod njegovom težinom kad se pokuša objesiti - mora se pribrati i nastaviti sa životom.
Većinu večeri provodi u pubu gdje utapa tugu u alkoholu u društvu svojih prijatelja iz djetinjstva - najboljeg prijatelja Rossa, zavodnika Reggieja te Beansa, koji još uvijek živi kod svoje mame.
Naoruža se programom za samopomoć koji sluša u autu, nalazi posao kao učitelj na zamjeni i slučajno sreće slobodoumnu i lijepu Amerikanku Robin u obližnjoj trgovini željeznom robom. Hoće li g. Sloaneu napokon krenuti u životu?
---

1. Pilot-epizoda:

Prosinac je 1969. godine u engleskom mjestu Watfordu. Jeremy Sloane je na izmaku snaga. Prije više od godinu dana ostao je bez posla kao računovođa, a supruga Janet napustila ga je "kako bi ponovno pronašla sebe". Jedinu utjehu pronalazi u druženju sa svojim prijateljima iz djetinjstva u obližnjem pubu: Rossom, Reggijem i Beansom. Kad neočekivano pronađe posao kao učitelj na zamjeni, to će mu ili pomoći da se ponovno osovi na noge ili ga izložiti daljnjim poniženjima.

Fotografije

Gospodin SloaneGospodin SloaneMr. Sloane 02Mr. Sloane 03Mr. Sloane 04Mr. Sloane 05Mr. Sloane 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Državni posao (2012)

    image
    Kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevnih okolnosti, društveno - političkih situacija, sporta, svijeta zabave, njihovih ličnih stavova o različitim...
  • Neki bolji ljudi (2020)

    image
    „Neki bolji ljudi” porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim...
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.