SADRžAJ

Pogledajte snimku nastupa što ga je Jazz orkestar HRT-a održao 17. travnja 2013. u Studiju Bajsić HRT-a. Tom prigodom kao gosti su se pridružili Rex Richardson, poznati i priznati Paganini trube, i skladatelj također globalnih uspjeha, Doug Richards. Na programu su bile Richardsove skladbe nadahnute stvaralaštvom Dukea Ellingtona, te "Intercontinental Concerto" za trubu i jazz orkestar koji povezuje kontinente i glazbe svijeta.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex RichardsonVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, Doug Richards, Rex Richardson

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.