SEZONA: 2

EPIZODA: 6 - UNANSWERED PRAYERS

SADRžAJ

Poslije razočaravajućih vijesti o rezultatima njezina testa plodnosti, Lacey se požali da je Dale postao neobično odsutan i kaže Riley da sumnja da je vara. Postavivši uređaj za praćenje na Daleov mobitel, Lacey odvodi Riley do kuće gdje ga ugledaju s drugom ženom. Kada ljutito optuži svog muža za nevjeru, Lacey saznaje da Dale i njegov stari bend Ring Pops koriste kuću kako bi se ponovno okupili - i to bez njihove pjevačice Riley i gitarista Kylea. Kad ga upitaju zašto je to krio, Dale otkriva da je morao pobjeći od pritiska da moraju zatrudnjeti, što je učinilo seks s Lacey mehaničkim. U međuvremenu, dok pokušava izbjeći proslavu svog rođendana, Linette se potajice bori sa sve većom ovisnošću o tabletama za bolove.
Ohrabrujući Lacey da podupre Daleovo ponovno zanimanje za glazbu, Riley mu pomaže nagovaranjem Georgiina dečka Harolda da angažira Ring Popse u svom klubu i poziva glazbenog promotora i svojega klijenta,Lewisa Clarka da ih dođe poslušati. Međutim, kad Riley pristane otpjevati jednu pjesmu, Clark je siguran da je ona rođena zvijezda. U međuvremenu, dok Selena i Derek iskorištavaju gažu benda da skriju svoj tajni sastanak, Riley i Evan ne znaju kako okončati svoju romansu.
U zamjenu za suradnju u istrazi o mitu koje je primio njegov bivši poslodavac, tužitelj Kyleu ponudi slobodu. Unatoč Kylevu strahu za sigurnost njegove obitelji, Riley inzistira da prihvati ponudu. No Kyleove šanse da izađe iz zatvora umanjene su kad napadne drugog zatvorenika koji je nešto rekao o Riley. U međuvremenu, dok Evanovo prijateljstvo s novakinjom s policijske akademije Shelby Prince postaje intimnije, Lacey se žali da Dale često zaspi tijekom seksa. No kad joj Riley zakaže termin za masažu u salonu kako bi joj pomogla da se opusti, Derek krivo shvati što on želi. Clark je doveo velikog glazbenog agenta da čuje Rileynu pjesmu, ali Riley je prisiljena otići kada se Linette onesvijesti dok čuva Katie i Travisa.

Fotografije

Dvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.