SEZONA: 6

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Zajutrak u obitelji Gruber; svi su zabrinuti. Dok Lilli nastoji odagnati ljubavne jade glazbom, Lisbeth pita Martina je li imanje napokon spašeno. Naime, Martin je priznao Anne da su oni krivi što je potencijalni kupac Arthurovih polja odustao. Martin mora k obitelji Löffler čija najstarija kći Lisa, koja je već u nekoliko navrata oboljela od leukemije, pati od jakih bolova u leđima. Njezina sestra Kira boji se najgoreg pa računa s još jednim bolnim darivanjem koštane srži za sestru. No Lisini simptomi Martina ne navode na zaključak da je riječ o leukemiji. Ima i pravo, no to nije razlog za veselje jer su Lisini bubrezi nepovratno oštećeni. Lisin otac očekuje da će Kira opet biti jedini mogući darivatelj. No ona ima svoje planove.

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.