SEZONA: 2

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Ana Ugarković će pokazati što se sve ukusno može pripremiti u božićno vrijeme. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako se na Badnjak u hrvatskoj kuhinji tradicionalno priprema riba. Ana će ugostiti bračni par Tanju i Tomu Mlinara, koji prodaju ribu na zagrebačkom Dolcu te koji će predstaviti adekvatnu ponudu za ovaj dan. Dok će Rene provjeriti kakva se riba može pronaći na poznatoj zagrebačkoj tržnici, Ana će pokazati kako se i na blagdanskom stolu može biti kreativan i moderan. Ana će pripremiti tortille od slanutka i fete sa ćimulicama od raštike, musaku od krumpira, a za desert će napraviti savijaču od limuna.

Fotografije

Kod AneKod AneKod AneKod AneKod AneKod Ane

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Jamiejevi 15-minutni obroci (2012)

    image
    Nastavljajući se na uspjeh njegovih prijašnjih serija, „Jamiejevi 15-minutni obroci“ podižu brzu pripremu jednostavnih, svakodnevnih jela na iduću razinu. S još...
  • Schmatzo - Koch-Kids-Club (2013)

    image
    Gemeinsam auswählen, kochen und genießen – darum geht es Thomas C. Brezina in seinem neuen Koch-Kids-Club „Schmatzo“. Neben dem gemeinsamen Kochen liefert...
  • Ízőrzők (2020)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.