SEZONA: 3

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Golo truplo žene pronađeno je ispod kanua na Swann Lakeu, jednom od najstarijih floridskih nudističkih plaža. Štoviše, ta je plaža dio cijele nudističke zajednice. Riječ je o članici zajednice Lynn Stevenson. Ispostavlja se da je sudjelovala u sporu oko građevinskog zemljišta. Građevinski poduzetnik htio je otkupiti dio njihova zemljišta, a zajednica je bila podijeljena oko odluke. Lynn se posvađala s Rebeccom Keyes koja je dio polovice upravnog odbora koja nije htjela prodati zemljište. Ostali su sumnjivci građevinski poduzetnik Aaron Houston koji je na poslu trebao zaraditi milijarde, i Phil Levine, član polovice Odbora koja je htjela prodati zemljište. Ubrzo se saznaje da su Phil i Aaron bili u kontaktu jedan s drugim, a takav dogovor krši pravila Odbora i ispada da je Phil htio izdati nudističku koloniju. Phil je hodao s Lynn, dokaza protiv njega ima sve više. Situacija postaje sve složenija kad se ispostavi da je Lynn skupljala prljave podatke o svim članovima Odbora... No jedini dosje koji nedostaje jest Rebeccin, a ona je jedina članica Odbora s policijskim dosjeom. Ipak, postoji tajna veza između dva lika u ovoj drami koja baca potpuno novo svjetlo na cijelu situaciju nakon što se otkrije.
U međuvremenu Jeff nije svjestan da Callie nije u Atlanti, nego s Jimom. Odlučuje priznati nešto Jimu i tražiti ga savjet... Callie pritom prisluškuje razgovor. Jennifer istražuje koja je tajna iza visokog postotka zaključenih slučajeva policijske postaje. Ubrzo shvaća da je tajna u Jimu, zatim se počne zanimati za njega na način koji možda nije samo profesionalan.

Fotografije

GladesDetektiv na Floridi 01Detektiv na Floridi 02Detektiv na Floridi 03Detektiv na Floridi 04Detektiv na Floridi 05Detektiv na Floridi 06

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.