SEZONA: 7

EPIZODA: 10 - MURDER IN F SHARP

SADRžAJ

Jessicin prijatelj Dennis Stanton, bivši kradljivac nakita, a sad istražitelj osiguravajućeg zavoda, naiđe na misterij koji uključuje ubojstvo, palež, prijevaru i neuzvraćenu ljubav.
Dennisa pozovu kad svjetski poznatom klaviristu Vaclavu Maryski gadno izgore ruke osigurane na 10 milijuna dolara, što mu uništi glazbenu karijeru. Vaclav Maryska otišao je s pozornice tvrdeći da klavir nije dobro ugođen, a kasnije kući dolazi pijan. Zatvorio se u radnu sobu, gdje je nastavio piti i pušiti omiljenu cigaru. Navodno je u pijanom stanju cigaru bacio u košaru za otpad i izazvao požar. Nakon što netko ubije Vaclavovu ženu Milenu, zbog čega sumnja padne na Alexa, njezinog otuđenog sina iz prethodnog braka, Stanton posumnja da požar baš i nije tako neobjašnjiv kako je u početku mislio.

Fotografije

Ubojstvo, napisala jeUbojstvo, napisala jeUbojstvo, napisala jeUbojstvo, napisala jeUbojstvo, napisala jeUbojstvo, napisala jeUbojstvo, napisala je

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.