EPIZODA: 14

SADRžAJ

Svanulo je jutro na dan finala. Jasmina se sprema za nastup, uvjerena je da će pobijediti i da je samo sati dijele od osvajanja novčane nagrade. Lanino uzbuđenje zbog nastupa pred Alešem naglo splasne jer, kad ga upozna, on je daleko od vrhunskog profesionalca kakvim ga je smatrala. Gavran je u nezavidnoj financijskoj situaciji, nema dovoljno novca za glavnu nagradu i honorare koje je obećao žiriju. Valerija to odluči iskoristiti i daje mu primamljivu ponudu. Odreći će se svog honorara ako joj omogući da nastupi prije Jasmine jer joj želi ukrasti ´Čaroliju´. Finale je počelo…
PEPELJUGINA PRIČA 3
(A Cinderella Story: Once Upon a Song), SAD, 2011., rom. komedija
Mlada Katie ima glas superzvijezde. Ali kada se Katie nađe na pragu ostvarenja svog sna, njezina ljubomorna polusestra pokuša joj preoteti slavu. Izmorena radom, maltretirana i zastrašena da će biti vraćena u sirotište, 17-godišnja Katie Gibbs (Lucy Hale) sluša svoju pomajku i polubraću bez pritužba. Međutim vokalno nadarena Katie napokon se uzruja kada je prisiljena snimati pjesme za nenadarenu polusestru Bev Van Ravensway (Missi Pyle) koja bi mogla sklopiti ugovor s glazbenim izdavačem „Massive Records, čiji predsjednik traži spektakularni novi glas na koncertu mladih talenata iz odjela reproduktivnih umjetnosti prestižne privatne škole.

Fotografije

StellaStellaStellaStellaStella 09Stella 01Stella 02Stella 03

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.