Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Osamdesetih godina na krilima novog vala gotovo svakodnevno se na hrvatskoj rock sceni pojavljuje neko novo ime. Ovo je priča o grupi Haustor i njihovim sjajnim albumima, priča o Prljavom kazalištu i njihovom "Crno-bijelom svijetu", priča o "Vrućim igrama" i o tome kako su se za vrijeme novog vala snalazili Parni valjak i Bijelo dugme, o zlatnom dobu grupe Azra, o grupama Atomsko sklonište, Patrola i novovalnim glazbenim producentima.
O tome u seriji govore: Darko Rundek, Husein Hasanefendić Hus, Goran Bregović, Željko Bebek, Jasenko Houra, Davorin Bogović, Ivan Piko Stančić, Boris Leiner, Mišo Hrnjak, Rade Šerbedžija, Bruno Langer, Snježana Banović, Hrvoje Horvat i mnogi drugi.

Fotografije

Naši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rocku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.