SEZONA: 3

EPIZODA: 2

SADRžAJ

More na obalu izbacuje tijelo prelijepe žene odjevene u kostim sirene. Žrtva je Cassandra Hudson, sinkronizirana plivačica. Odgovorna Cassandra i Brooke, njezina tulumima sklona sestra, nastupale su u predstavi Sirene iz mora kojim je upravljao Jay, Cassandrin prijatelj s koledža. Brooke je nestala, no sljedeći je dan pronalaze u ćeliji za triježnjenje s modricama na rukama i bez volje za razgovor. Naposljetku priznaje da su ona i Cassandra bile na tulumu organiziranom za potencijalne ulagače u predstavu. Ispostavlja se i da nije bila bliska sa sestrom te da se napila kako bi se lakše nosila s pohotnim pogledima i dodirima ulagača, a zatim je otišla vozeći Cassandrin auto. Carlos ustanovljuje da se utopila u slatkoj vodi i da u organizmu ima klora, što znači da se utopila u bazenu, ne u oceanu. Hobotnica u Cassandrinu kostimu otkriva mjesto na kojem je njezino tijelo bačeno u ocean. Domaćin tuluma bio je hip-hop mogul Daryl McMillan kojeg je Cassandra često zvala u sitne sate tijekom prethodnog mjeseca... A Brooke ga je zvala kasno noću tri mjeseca prije. Ispostavlja se da je Jay, koji ju je podupirao još iz doba studija, odvezao kući i vjerojatno posljednji vidio živu. No stvari u ovom ljubavnom trokutu nisu kakvima se čine.
Callie je u međuvremenu dotaknula dno u potrazi za poslom te počinje razmišljati o povratku na studij medicine. No s obzirom na to da je nezaposlena, ne može dobiti studentski zajam, zato je Jim nagovara da uzme pauzu, no Callie je dosadno i počinje razmišljati da prihvati ponudu za posao koju je dobila u Atlanti i odbila kako bi bila s Jimom.

Fotografije

GladesGladesDetektiv na Floridi 01Detektiv na Floridi 02Detektiv na Floridi 03Detektiv na Floridi 04Detektiv na Floridi 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.