SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - Someone's Son, Someone's Daughter

SADRžAJ

Samoubojstvo prve liječnice u balaratskoj bolnici šokira zajednicu. Dr. Lucien Blake sumnja u ubojstvo i traži počinitelja među bolničkim osobljem.
Grad je u šoku kad se Hazel Mahoney, prva liječnica u balaratskoj bolnici, objesi u praonici. Pronađu je patronažna sestra Mattie O'Brien i njezina prijateljica Linda. Nitko ne može shvatiti zašto bi se tako uspješna žena ubila. Dr. Blake otkrije da je dr. Hazel bila mrtva prije nego što je tijelo obješeno i kreće u potragu za ubojicom. Očiti su sumnjivci šarmantni, ali bahati šef kirurgije Geoffrey Nicholson koji je uvijek bio u sukobu s dr. Hazel, sestra Carol Stanning koja se svađala s doktoricom one večeri kad je umrla i povučena, ali i ambiciozna mlada sestra Nancy Carmody koja ima neobične tragove užeta na rukama. Blake otkrije da je pacijent koji je umro dvije godine ranije ostavio Nicholsonu veliku svotu i javno optuži Nicholsona za ubojstvo. Kad se ispostavi da je kirurg u to vrijeme operirao, Lawson zatraži Blakeovu ostavku.

Fotografije

Misteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. Blakea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.