Ocjena korisnika: 1.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Na sceni se pojavljuje nova rock grupa, sastavljena od tada tek srednjoškolaca, a nazvali su se "Prljavo kazalište". Priča je to o njihovim prvim singlovima i prvom albumu. Bilo je to vrijeme punka i novog vala, vrijeme sasvim novog i drugačijeg pristupa rock glazbi.
U Rijeci buja punk scena predvođena Parafima i Termitima, a u Zagrebu Johnny Štulić okuplja svoj prvi rock sastav iz kojeg će nastati grupe Azra i Film. Ništa u rock glazbi više nije isto kao prije.
O tome u seriji govore: Jasenko Houra, Davorin Bogović, Darko Rundek, Husein Hasanefendić Hus, Valter Kocijančić, Damir Martinović Mrle, Goran Lisica Fox, Max Juričić, Bojan Mušćet, Paolo Sfeci, Ivan Piko Stančić i mnogi drugi.

Fotografije

Naši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rocku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.