SEZONA: 8

EPIZODA: 1 - The Silencer

SADRžAJ

U središtu serije Zločinački umovi elitna je jedinica profilera FBI-a koji proučavaju poremećene umove najgorih zločinaca u Americi i nastoje predvidjeti njihov sljedeći korak prije nego što pronađu nove žrtve. Najiskusniji agent Jedinice za biheviorističke analize je David Rossi, ujedno i jedan od njezinih osnivača, koji pomaže kolegama u rješavanju novih slučajeva. Voditelj tima je specijalni agent Aaron Hotchner, vrstan profiler kojemu se ljudi spremno povjeravaju i odaju mu svoje tajne. Ostali članovi tima su specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za ubojice s opsesivnim poremećajem; specijalni agent dr. Spencer Reid, neshvaćeni genij koji ima visok kvocijent inteligencije, ali nisku emocionalnu inteligenciju; Jennifer J. J. Jareau, nekadašnja časnica za vezu, a sada profilerica, koja se nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera; Penelope Garcia, brilijantna informatičarka koja timu pomaže pronalazeći podatke o slučajevima, te nova članica Alex Blake, koja se vratila u FBI nakon što je neko vrijeme predavala lingvistiku na fakultetu, a Jedinici za biheviorističke analize pomagat će svojim znanjem. Svaki član tima daje obol istrazi svojim stručnim znanjem, a zajedničkim snagama otkrivaju motive i emocionalna stanja počinitelja koja ih nagone na zločin kako bi spriječili nove žrtve.
---

1. epizoda:

Iz zatvora u Teksasu pobjegao je zatvorenik dok su ga vozili u bolnicu. Svojim žrtvama zašio je usta, što je njegov jedinstveni potpis. Jedinica za biheviorističke analize zna da je taj potpis imao samo jedan počinitelj, zvan Ušutkivač. Jedinica istražuje tko je bio i u koga se pretvorio, a istodobno upoznaju novu članicu tima.
Jeanne Tripplehorn, glumica nomirana za nagradu Emmy, pridružila se glumačkoj postavi u ulozi jezične stručnjačkinje Alex Blake, nove članice Jedinice za biheviorističke analize.

TRAJANJE: 42 min

Fotografije

Zločinački umoviZločinački umoviZločinački umoviZločinački umoviZločinački umoviZločinački umoviZločinački umovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.