SEZONA: 3

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Svi imaju tajne. Aria, Emily, Hanna i Spencer imaju ih više od većine ljudi, ali sve te tajne koje čuvaju možda su za njih ipak previše. Aria zna da bi Ezri trebala reći za njegova sina, ali nije se spremna suočiti s posljedicama koje bi to moglo imati za njihov odnos. S druge strane, Hanna je uvjerena da joj Caleb nešto taji i odlučila je doznati što. Spencer je dosta svih tih tajni i zaključila je da joj više nije do igranja igrica. Hoće li sve te tajne nagnati djevojke da učine očajničke korake koji bi mogli samo pogoršati stvari? Za to vrijeme Emily doznaje više o nečemu što je Ali zatajila to ljeto prije njezina ubojstva.

Fotografije

Slatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljivice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.