EPIZODA: 4 - ZVONČIĆI, ZVONČIĆI

SADRžAJ

Badnji je dan. U obitelji Gaćina od ranog jutra vlada predbožićna histerija. Peku se kolači, umataju se pokloni, Dinko je uzbuđen, Melanija zanovijeta, Sanja se trudi držati stvari pod kontrolom, a Zvone, kao pravi hranitelj obitelji, trenira svoje živce po pretrpanim trgovinama mješovitom robom. I dok iz okolnih domova stalno dopiru veseli taktovi "Jingle Bells", naši se stanari, u malom zagrebačkom naselju Vrbik, spremaju dočekati još jedan sretan i miran Božić u krugu obitelji, ne sluteći da je na pomolu katastrofa. Što se to dogodilo? Zbog čega večera nije gotova na vrijeme? Jelka nije zasvjetlucla s tisuću svjećica? Darovi nisu podijeljeni i zbog čega je Sanja žalosna? Koga se čekalo? Tko je trebao doći na večeru? Hoće li im se ipak ispuniti božićna želja?

Fotografije

Kazalište u kućiKazalište u kućiKazalište u kućiKazalište u kućiKazalište u kućiKazalište u kućiKazalište u kućiKazalište u kući

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.