SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - WOLSEY, WOLSEY, WOLSEY!

SADRžAJ

Kako bi pripremio teren za odbacivanje Francuza i savez s nećakom svoje žene, carem Karlom V., Henrik poziva mladog španjolskog vladara i njegove poslanike u Englesku, na razgovor o budućnosti. Obećavši svoju 9-godišnju kćer caru za suprugu, Henrik kani učvrstiti odnose te zapovijeda da se njegova sestra, princeza Margareta, uda za postarijeg portugalskog kralja. Kako mu sestra ne bi pokvarila planove, Henrik proglašava Brandona novim vojvodom od Suffolka i dodjeljuje ga Margareti kao pratitelja na putu u Portugal. I dok je kraljici Katarini drago što će svoju obitelj u Španjolskoj povezati sa svojom novom obitelji u Engleskoj, upozorava emisare da ne vjeruju lukavom kardinalu Wolseyju. Dotle, dok kraljica Katarina očajnički uvjerava Henrika u svoju ljubav i vjernost, Thomas Boleyn spretno šalje svoju kćer Anne da zavede kralja.

Fotografije

Sony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionTudoriTudori

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.