poster

Čigrom oko svijeta: Malajski tjesnac

Čigrom oko svijeta (2003)

Redatelj: Tanja Kanceljak

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Grad s četiri milijuna stanovnika na malom otočiću zove se Singapur. Unatoč silnoj napučenosti usred grada golemi su parkovi i rijetka atrakcija, noćni safari park sa 100 raznih životinjskih vrsta. Grad je to, odnosno, država s mnogim zabranama, ali i najvećom čistoćom na ulicama i parkovima. Za drogu se ostaje bez glave, a za posjedovanje žvakaća ide se u zatvor.
Tjesnac između Sumatre i Malajskog poluotoka najpoznatije je i najopasnije gusarsko mjesto na Zemlji. Na dan kroz njega prođe na stotine brodova od koji se barem svaki deseti mora braniti od oružanih napada i brzih glisera. "Čigra" je najuži dio u apsolutnoj tišini i bez svjetala projedrila tijekom noći.

Fotografije

Čigrom oko svijeta: Malajski tjesnacČigrom oko svijeta: Malajski tjesnacČigrom oko svijeta: Malajski tjesnacČigrom oko svijeta: Malajski tjesnacČigrom oko svijeta: Malajski tjesnac

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.