SEZONA: 1

EPIZODA: 12 - Leaving

SADRžAJ

Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve to, naravno, more ih i svakodnevni privatni problemi, zavrzlame, poroci... Oni su njujorški vatrogasci!
Dramska serija "Vatreni dečki" približava nam život njujorških vatrogasaca, svakodnevno suočenih s ljudskim tragedijama, suzama i boli. Najbliže nam je dočaran lik iskusnog vatrogasca Tommyja Gavina, koji se svakodnevno bori sa stresom i strahom vezanim uz svoju profesiju, a ujedno i privatnim problemom, rastavom od voljene žene. Tommy se preseli u kuću preko puta ženine kako bi i dalje bio aktivni sudionik života svoje žene i djece. Tommy, naravno, ima ispušni ventil, a to su razgovori s pokojnim rođakom Jimmyjem Keefom, bivšim vatrogascem. U tim razgovorima hvata se u koštac s uspomenama koje ga progone, a vezane su uz zadnje sekunde života očajnih ljudi koje nije uspio spasiti! Ostatak hrabre ekipe isto se bori s problemima na privatnom i poslovnom planu. Jerry Reilly, zvan dobri šef, s jedne strane spašava živote, a s druge u svoj život unosi probleme. Uživa u kockanju i beskonačnom klađenju i spreman se kladiti baš na sve, čak i na Tommyjev razvod! Sean Garrity zgodan je mladić kojeg je mnogo ljepše samo promatrati, no komunicirati s njim. Franco Rivera je, pak, drzak portorikanski zavodnik i Tommyjev blizak suradnik. A da svaki od njih ima svoj, potpuno različit način izbacivanja negativne energije najbolje pokazuje primjer poručnika Kenny "Lou" Shea i Mikea Sillettia. Dok Kenny tajno piše poeziju kako bi se riješio emotivnih frustracija, Mike Silletti, pak, inicira brojne nestašluke kojima razbija svakodnevnu monotoniju.

Fotografije

Vatreni dečkiVatreni dečkiVatreni dečki 01Vatreni dečki 02Vatreni dečki 04Vatreni dečki 05Vatreni dečki 06

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.