SEZONA: 2

EPIZODA: 91

SADRŽAJ

Nikša doznaje da su im dokumenti nepovratno izgubljeni, dok se Jakov i Dinko,zbog ukradenih cipela, sukobljavaju s Abdulahom. Abdulah ipak odlučuje pružiti ruku spasa našim junacima, ali uz uvjet da što prije odu sa bazara. No odlazak sprječava Nikšino iznenadno otkriće Karmenine slike. Nikša je presretan nakon što shvati da je Karmen viđena na bazaru. Međutim, Abdulah laže da nije nikada vidio Karmen. Iman prisili Abdulaha da primi Dinka, Nikšu i Jakova pod svoj krov jer se sve više zaljubljuje u Nikšu. Dinko se opija, ne mareći za običaje zemlje u kojoj se nalazi.
Lara i Leila su ujedinjene u brizi, sjeti i nadi za svoje muškarce. Na drugom kraju svijeta i Dinko i Jakov prolaze kroz iste emocije misleći na svoje žene u Splitu.
Jakov i Lara su i dalje povezani pjesmom te intenzivno razmišljaju jedan o drugome.
Nakon posjete Nele i Lare, inspektor Vulić nema izbora no pomoći ženama Zlatar i smijeniti Lucijana. Lucijan prijeti svome nadređenom da će ga odati unutarnjoj kontroli ako ga izda. Inspektor Vulić nema druge nego šutjeti o Lucijanovim zločinima. Lucijan posjećuje Laru te joj prijeti da više ne priča o njemu, no Lara se ne da zastrašiti i tjera ga iz kuće.

Fotografije

Larin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20Larin izbor 21Larin izbor 22Larin izbor 23Larin izbor 24

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • In all Friendliness (1998)

  image
  The series follows the staff of the fictional Sachsenklinik hospital in the city of Leipzig.
 • Inga Lindström (2004)

  image
  Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
 • Uvod u anatomiju (2005)

  image
  'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
 • Rosamund Pilčer (1993)

  image
  A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.