poster

Glazbeni specijal: Don Was razgovara s Vanom Morrisonom ( 2. dio)

Glazbeni specijal (2009)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

U drugom dijelu razgovara velikog producenta Dona Wasa i velikog glazbenika, autora i pjevača, Vana Morrisona teme su intrigantne kao i u prvom dijelu razgovora.
Bit će riječi o korištenju tonalitetne stvarnosti koja pomaže dubljem shvaćanju svijeta, reality showovima na koje se svodi zabava i koji djeluju na ljude tako da u stvari ne znaju tko su zapravo, makijalivelističkoj uroti suvremene zabave, o tome da glazbena industrija nije tu u stvari zbog glazbe,"pseudo jazzu" i da su pjesme poput prozora, da nisu u biti stvarnost te o ključnom stihu pjesme "Born to Sing". Van Morrison na kraju razgovara i o pjesmi "Going Down to Monte Carlo" te zašto se tamo osjeća dobro.

Fotografije

Glazbeni specijal: Don Was razgovara s Vanom Morrisonom ( 2. dio)Glazbeni specijal: Don Was razgovara s Vanom Morrisonom ( 2. dio)Glazbeni specijal: Don Was razgovara s Vanom Morrisonom ( 2. dio)Glazbeni specijal: Don Was razgovara s Vanom Morrisonom ( 2. dio)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reload! Club Classics

    image
    We're going big on dancefloor smashes from across our favourite decades - that's massive tunes from the 90s, 00s and 10s!
  • Balkan Party

    image
    Selection from the best Balkan hits for your party.
  • Ex Yu hitovi

    image
    Poslušajte najpoznatije ex yu hitove uz Jugoton TV.
  • Dance na dzień dobry

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.