SADRžAJ

Rino Efendić rođen je u Sinju 1961. godine, a danas živi i radi u Splitu. Studirao je kameru na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, te povijest umjetnosti i etnologiju na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Motivi Efendićevih fotografija najčešće pripadaju okružju u kojemu se svakodnevno kreće, topologiji i ritmu kretanja usamljenog fotografa - šetača i educiranog promatrača.

Fotografije

Fotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino EfendićFotografija u Hrvatskoj: Rino Efendić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.