SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SADRžAJ

Najpoznatija zujalica na svijetu spremna je za nove avanture!
Živahna i znatiželjna pčelica Maja, koja baš i ne voli pravila, napušta svoju košnicu i kreće u pustolovine otkrivanja ljepote i misterija prirode. Na svome putu susreće brojne druge kukce koji joj pomažu u nevoljama, a njezini brojni prijatelji s njom dijele entuzijazam zbog novih otkrića.
Pčelica Maja jedan je od najpopularnijih animiranih likova svih vremena, a svoja je krila raširila još davne 1912. godine u knjizi njemačkog autora Waldemara Bonselsa. Pustolovine simpatične Maje prvi su put ekranizirane sredinom 70-ih godina, a zatim i 2012. u istoimenoj animiranoj seriji redatelja Daniela Dude i Jêromea Muschadeta. O velikoj popularnosti diljem svijeta svjedoče brojne slikovnice, videoigre i kazališne predstave nastale na temelju omiljene priče o pčelici Maji.

Fotografije

Pčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica MajaPčelica Maja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.