SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Ne obazirući se na prijetnje niti protivljenje šefa, dečka i obitelji, novinarka Lucija Car nastavlja svoju privatnu istragu o pokopanima na zatvorskom groblju u Vukovšćaku. Tajnoviti umirovljeni čuvar Martin Strugar joj pomaže, no čini se da i on sam krije mnoge tajne i zna daleko više nego što Luciji pokazuje. Zajedno istražuju okolnosti pod kojima je u ženskom zatvorskom krilu Vukovšćaka umrla lijepa i mlada Irena Lolić zvana Lola te zašto nitko ne želi preuzeti njezino tijelo. Uz pomoć Martinove bivše kolegice, umirovljene zatvorske čuvarice i alkoholičarke Josipe, kroz niz retrospekcija, otkriva se potresna životna priča nesretne djevojke.

Direktor fotografije: Mario Sablić
Kostimografkinja: Ivana Zozoli
Scenograf: Miro Gavez
Majstorica maske: Slavica Šnur
Poducent: Robert Tomljenović
Dramaturg: Drago Kekanović
Produkcija: Ring Multimedija za HTV

Fotografije

Počivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miru 01Počivali u miru 02Počivali u miru 07Počivali u miru 08Počivali u miru 09Počivali u miru 10Počivali u miru 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.