SEZONA: 1

EPIZODA: 11 - BROTHERS IN ARMS

SADRžAJ

U tijeku je godišnja hokejaška utakmica između Kanađana i Amerikanaca, a bojnica Grace Pedersen pozvana je radi konzultacija, kad pomoćnog radnika i četvero ozlijeđene djece dovedu iz sirotišta koje su napali Talibani. No kad se vrati zagonetni agent Specijalnih snaga, tzv. „Snake Eater, pukovnik Marks i Pedersenova saznaju da nije sve onako kako se čini. Znajući da će daljnje ispitivanje povećati emocionalnu traumu kod djece, Pedersenova je zaglavila između svoje profesionalne i osobne etike te potrebe da otkrije što djeca znaju o prijetećem talibanskom napadu. Dok se Pedersenova bori s vlastitom savjesti, kanadski i američki hokejaški timovi igraju nadigravanje - timovi se pokušavaju psihološki nadmudriti.

Fotografije

Ratna bolnicaRatna bolnica 01Ratna bolnica 02Ratna bolnica 03Ratna bolnica 04Ratna bolnica 05Ratna bolnica 06Ratna bolnica 07

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.