SEZONA: 5

EPIZODA: 3 - Crush

SADRžAJ

Pomažući jedinici za borbu protiv narkotika u raciji, Ronnie i Joe nabasaju na truplo skriveno u prtljažniku automobila u Temzi. Ispostavi se da je to Taylor Kane, policajac na tajnom zadatku, crnac, koji je nestao osamdesetih godina prošlog stoljeća, u doba nereda u Brixtonu. Mudrim istraživanjem otkrivaju se uznemirujući dokazi dok Ronnie, Wes i Joe postavljaju pitanja koja bi policija radije zaboravila. Wes se nađe u nezavidnoj situaciji kad ga iznenada posjeti načelnik (Don Warrington).

Jake se prikloni Ronnieju, Joeu i Wesu, dok branitelj Philip Nevins (Pip Torrens) iznosi obranu svog branjenika narednika Darrena Gradyja (Ralph Brown). Glavni junaci sve su dublje uvučeni u slučaj, kad on dospije na naslovnice, a Kaneova im sestra Nikki Carroll (Jenny Jules) pokuca na vrata. Ovo je trenutak kad treba izabrati stranu, budući da su prijateljstva i odanosti na kušnji, a karijere se dovode u pitanje radi pravde.
U epizodnoj ulozi pojavljuju se Roger Lloyd Pack i Graham Cole.

Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Paterson Joseph (Wes Leyton), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe)
Scenarij: Richard Stokes
Režija: Matt King
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Zakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UK

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Inspektor George Gently (2007)

    image
    U svojoj prvoj književnoj adaptaciji za televiziju Peter Flannery vraća se u šezdesete kako bi upoznao gledatelje s policijskim inspektorom Georgeom Gentlyjem,...
  • Endeavour - Mladi Morse (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
  • Hudson i Rex (2019)

    image
    HUDSON and REX is an action-packed one-hour police procedural drama focused on the partnership between detective Charlie Hudson and his partner Rex, an...
  • Zagonetni slučajevi dr. Blakea (2013)

    image
    Neuobičajeni policijski liječnik u provinciji, dr. Blake, čuva tajne i rješava zločine... Nova australska kriminalistička serija vodi nas u australsku provinciju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.