poster

Volim Hrvatsku: show program

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska
Redatelj: Ivan Miladinov

Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 15 - show program

SADRžAJ

U blagdanskom ozračju ekipa emisije "Volim Hrvatsku" oprašta se od vas ove prve godine emitiranja serijala, uz najljepše želje u sljedećoj 2013. godini.
Dvojica sjajnih glumaca bili su odlični i nezaboravni voditelji timova Goran Navojec i Rene Bitorajac, a kroz 15 emisija ugostili su 90 poznatih i zanimljivih natjecatelja s kojima su se igrali i odgovarali na pitanja koja im je postavljao uvijek dobro raspoložen voditelj Mirko Fodor.
Kroz 8 igara (rubrika) odgovoreno je na 60 pitanja iz povijesti filma i televizije, 60 pitanja iz povijesti sporta, 60 pitanja o raznim prosjecima u Hrvata, podsjetili smo na 90 glazbenih hitova, otkrili smo značenja 30 hrvatskih riječi, kroz 30 lista otkrivali smo razne hrvatske poznate zanimljivosti, od veličine gradova, otoka, naziva županija, telefonskih brojeva, automobilskih registarskih oznaka, imena glumica, sportaša; pantomimom je pogođeno više od 200 imena i prezimena poznatih sunarodnjaka, a kroz igru "sretan rođendan" postavljeno je više od 300 pitanja opće kulture. Kroz 15 emisija oko 830 pitanja!
U posljednjoj, 15. emisiji serijala Volim Hrvatsku Wanda Wintear, Dalibor Matanić i Tarik Filipović bili su članovi Reneovog tima, a Ištvan Varga, Jole i Jasna Bilušić bili su Goranova ekipa, uz uvijek sjajnu, razdraganu publiku u studiju.
Neka od pitanja za kraj godine: koji je najpoznatiji ljubavni par proizašao iz pera Marije Jurić Zagorke; tko je, navodno, kriv za smrt Nikole Zrinskog; kakve su se fotografije našle u poznatoj seriji Šime Strikomana; znate li pozivne telefonske brojeve hrvatskih županija; tko pjeva "Volim samo sebe" i "Platno, boje, kist i twist"; koji postotak Hrvata smatra da su pogriješili u izboru obrazovanja i da su se trebali školovati u drugoj struci?
Posljednje pitanje serijala, vjerovali ili ne, glasi: koji postotak Hrvata vjeruje da su izvanzemaljci već stupili u kontakt s nama?
Budite s nama 30. prosinca u 17.50 na I. programu HRT-a!

Scenarist:
Voditelj: Mirko Fodor

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.