Ocjena korisnika: 8.8/10
(6 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

„Smrt u raju prati uštogljenog britanskog policajca koji mrzi sunce, pijesak i more, a pritom na svoj osebujan način razotkriva misteriozna ubojstva na Karibima.
Iznimno hvaljena britanska serija „Smrt u raju o neostvarenim snovima i potrazi za istinom, treća je po redu najuspješnija britanska kriminalistička drama u 2015. godini, i četvrta najprodavanija, koja se prodala na čak 237 teritorija širom svijeta, uključujući Kinu, južnu Afriku, SAD, kao i egzotičnih zemalja poput Kariba.
Popularni britanski hit snimljen je prema najvišim produkcijskim standardima na prekrasnoj lokaciji, na francuskom otoku Guadeloupe, a započela je komičnim glumcem Benom Millerom, kojemu je pripala glavna uloga uštogljenog britanskog detektiva Richarda Poolea.
Jednostavni, ali strogi britanski detektiv s velikom dozom humora, koji više voli londonsku kišu i friško opeglane plave košulje, nego tropsko vrijeme i pjenušavi pijesak, poslan je na mali fiktivni otok Saint-Marie, da bi rješio misteriozna ubojstva, gdje da dočekuje oronula policijska postaja i način rada na koji nije nimalo naviknut. Srećom, tu je njegova nova partnerica Camille Bordey (Sara Martins), vrlo sposobna, pametna i borbena žena, koja vjeruje svojim instinktima, dok ostatak ekipe u maloj policijskoj postaji ima svoj jedinstveni osebujni način otkrivanja misterija.
„Smrt u raju kreirao je Robert Thorogood, čiju su glavnu ulogu u originalu imali Ben Miller i Sara Martinis, a do sada je snimljeno pet sezona, u kojima se pojavljuju čak devet glavnih likova.

Fotografije

Smrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u raju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.