poster

Volim Hrvatsku: show program

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska
Redatelj: Ivan Miladinov

Ocjena korisnika: 8/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - show program

SADRžAJ

Lana Banely, Luka Bulić i Sandra Bagarić natjecateljska su ekipa Renea Bitorajca, a Marko Tolja, Lorena Nosić i Zoran Vakula tim su Gorana Navojca.
U čijim će rukama eksplodirati rođendanska torta i koji će tim osvojiti bodove u igri "Sretan rođendan"? Tko pjeva pjesmu "Ostala si uvijek ista"? Što znači riječ "potrica"? Koja je ekipa osvojila više bodova u igri "Poznati sunarodnjaci"? Hoće li biti teško nabrojiti 15 najljepših hrvatskih glumica svih vremena?
Ovo su samo neki od izazova u petoj nedjeljnoj emisiji "Volim Hrvatsku" koji očekuju Lanu, Luku, Sandru, Marka, Lorenu, Zorana i njihove kapetane Renea i Gorana.
Hoće li se Rene sa svojom ekipom vratiti u vodstvo nakon Goranovih uzastopnih pobjeda i kome je bilo naklonjeno kolo sreće? Budite uz program HTV-a i navijajte za svoje favorite.

Scenarist:

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.