SEZONA: 1

EPIZODA: 24 - Abney's Magic Show

SADRžAJ

Pustolovine Vilka i Tile britansko-kanadska je animirana serija za djecu predškolskog uzrasta, ali i cijelu obitelj. Autor serije, redatelj i jedan od scenarista nagrađivani je pisac i ilustrator knjiga za djecu Joel Stewart. Producentica serije je Anne Wood, osnivačica Ragdoll Productions, iz koje su potekle poznate i uspješne serije za djecu kao što su Teletubbiji i U vrtu pod zvijezdama, također prikazane na HTV-u.
Glavni likovi serije su Vilko i Tila, krpene lutke koje žive u parku jednog zamišljenoga grada, u čijem se središtu nalazi jezero s puno otočića. Vilko živi u kućici u podnožju jednog drveta na čijoj grani spava Tila, koja ima samo jedan pokrivač i kišobran. Vilko i Tila doživljavaju razne pustolovine zajedno sa svojim prijateljima koji su zapravo čudna bića: jedan sliči na bijelu repu, drugi čupavom moržu, tu je i skupina od sedam malenih drvenih bića, sličnih sjemenkama, koja skakuću i stalno prave buku, te psić koji svira.

Fotografije

Pustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i Tile

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.