Ralje: Istinita priča: dokumentarni film

BLOOD IN THE WATER (2009)

horor | SAD
Redatelj: Richard Bedser

Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 9.8/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Ovo je priča o krvavom ljetu koje je pokrenulo strahovitu, stoljetnu paniku!

Ljetna žega na Dan nezavisnosti davne 1916. natjerala je mnoge da se ohlade u Atlantiku, uz obalu New Jerseya. Među njima je bio i Charles Vansant (Ryland Alexander) koji se odlučio okupati u malo većim dubinama, ostavivši sestru i psa na obali. Nekoliko minuta kasnije njegove nekontrolirane pokrete uočili su ostali kupači te dežurni spasioc koji je istog trena krenuo u pomoć. Iako je shvatio da je napad velike bijele psine uzrok Charlesovoj panici, spasioc nije odustao i uspio je tako izgriženog odvući do obale. No Charles ubrzo premine zbog gubitka velike količine krvi, a njegov slučaj preuzimaju detektivi iz New Yorka. U sljedećih dvanaest dana bijela morska psina napala je čak petero ljudi i izazvala opću paniku, ne samo među stanovništvom New Jerseya, već i u cijeloj državi. U američkoj povijesti dotad nikada nije zabilježen višestruki napad morskog psa na ljude…

„Ralje: Istinita priča“ je nevjerojatna dokumentarna drama o stvarnim događajima koji su inspirirali autora kultnog filmskog hita „Ralje“ iz 1975. Snimljen pomoću najnovije tehnološke produkcije i potpomognut vrhunskim vizualnim, kompjuterskim pomagalima, ovaj specijalni televizijski projekt dočarat će gledateljima istinu o onome što se zaista dogodilo tog vrućeg ljeta kada su morski psi svojim napadima na ljude stvorili nezapamćenu histeriju i podigli revolt i mržnju kod nesigurnog stanovništva.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.