SEZONA: 4

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Tom Imhoff pati od smrtonosne bolesti. Njegova jedina šansa je opasna, no ne još potpuno iskušana terapija koja ima mnoge nuspojave. No muž dr. Lene Imhoff ipak se na to odlučuje te pušta da ga liječi njegov suparnik dr. Martin Gruber. Lena ne pristaje na rizičnu terapiju i ne želi izgubiti muža. Martin je rastrgan između osjećaja i liječničke dužnosti. Preživi li Tom, Martin će izgubiti Lenu. Umre li, ona mu to nikad neće oprostiti. No Martin je prisiljen postupati kao liječnik. Za to vrijeme nestaje nada da će se Lisbeth vratiti na imanje Gruberovih. Osim toga neki ugostitelj nudi Lisbeth vođenje svog restorana. I Lilli se sve više udaljuje od svojih očeva. Gorski liječnik mora se brinuti za još jedan hitan slučaj. Bračni par Laumann sprema se proslaviti 50. godišnjicu braka. Odjednom se žena razboli i legne u postelju. Njezin muž Helmut zove Martina upomoć, no on ne može naći rješenje zagonetke.

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.