SEZONA: 4

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Dogovorena je prodaja imanja Gruberovih. Hans ne vidi više budućnost za sebe i Klaru, za svoju nogu i za održanje obiteljskoga pogona. Lisbeth je izvan sebe te se seli k Susanne u pansion Divlji car. Martin se ne može koncentrirati. Zaokupljen je Lenom i pacijentima. Vlasnik pilane Rudolf Behrendt poskliznuo se na strmoj planinarskoj stazi i mora se spašavati. Iako se u prvi mah činilo da je to bio samo napadaj slabosti, poslije se otkriva da je Rudolf izgubio dio pamćenja. Zaboravio je da se rastao od svoje žene Julijane, a zaručnicu s kojom se htio vjenčati za mjesec dana više ne prepoznaje. Dvije su žene neprijateljski raspoložene jedna prema drugoj, no moraju surađivati.
Ni Martinov ljubavni život nije jednostavan. Ne želi se zaljubiti jer mu je još svježe sjećanje na Andreju i njezinu tragičnu smrt. No ne želi ni izgubiti Lenu pa joj predlaže "otvorenu vezu".

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.