SEZONA: 4

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Na imanju obitelj njeguje ozlijeđenog Hansa. Lisbeth više nema snage, Lilli se žali da ima mnogo posla na imanju, a i Martin je na izmaku snaga. Kod Hansa se ne nazire skoro poboljšanje. On se ne može pomiriti s time da se Klara očito neće vratiti iz Rima te je potpuno izgubio volju za rehabilitacijom. No upravo njegov ljuti neprijatelj Distelmeier nudi pomoć. Želi preuzeti imanje Gruberovih. Martinu je dobro došao poziv dr. Lene Imhoff kako bi barem nakratko pobjegao od cijele strke. Žena želi zahvaliti Martinu što joj je pomogao kad se njezina kobila ždrijebila. No večera poprima neočekivani obrat kad se odjednom pred njima pojavi Kahnweiler.
Martin mora rješavati još jedan težak slučaj. Petere Leißneru, svjetskom putniku i pustolovu, dijagnosticirao je uznapredovali rak jetara. Može ga spasiti samo pravodobna transplantacija. Kao darovatelj dolazi u obzir samo njegov brat Richard.

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.