SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Kina je zemlja svjetskih čuda, zemlja prirodnih ljepota. Velika zemlja s mnogo različitosti. Siromašna materijalno, duhovno među najbogatijima. Zemlja puna kontrasta. Serija "Kina - zemlja i ljudi" u četiri polusatna nastavka kroz četiri kineske pokrajine zabilježila je situacije i mjesta zanimljive putniku koji dolazi iz drugačijeg okruženja. Neke prirodne ljepote, zanati ili jednostavno hrana bili su najčešći predmeti našeg zanimanja.
Treća epizoda vodi nas u glavni kineski grad. Zanima li vas kako izgleda Peking u 5 sati ujutro? Želite li saznati nešto o Carskoj palači i Velikom zidu? Kako se sprema najbolja pekinška patka ili kako se proizvodi svila?

Fotografije

Kina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudiKina - zemlja i ljudi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.