SADRžAJ

Billboard. Riječ je o vodećem glazbenom časopisu, a njegove legendarne top-ljestvice istinska su mjera uspjeha u glazbenoj industriji. Adele, LMFAO i Lady Gaga među vodećim su finalistima Billboardovih glazbenih nagrada za 2012. godinu.
Billboard. Riječ je o vodećem glazbenom časopisu, a njegove legendarne top-ljestvice istinska su mjera uspjeha u glazbenoj industriji. Billboardova glazbena nagrada za 2012., trosatna proslava glazbe, obećava izvanredne izvedbe trenutačno najtraženijih glazbenika po kojima je priredba postala poznata. Billboardove renomirane top-ljestvice među rijetkima su koje zauzimaju „holistički“ pristup umjetnikovoj izvedbi koja se temelji na ključnoj interakciji obožavatelja s njihovom glazbom, uključujući prodaju, turneje, prijenose i povezanost preko društvenih medija. Jednako kao što su se Billboard i njegove popularne glazbene top-ljestvice razvili u primarni izvor informacija o trendovima i inovacijama u glazbi, tako će i Billboardove glazbene nagrade 2012. biti glazbeni događaj godine koji se ne smije propustiti. Adele, LMFAO, Rihanna, Lady Gaga i Lil Wayne među vodećim su finalistima Billboardovih glazbenih nagrada za 2012. godinu.

Fotografije

Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.Billboardove glazbene nagrade 2012.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.