SEZONA: 2

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Mrtav vepar bez glave pronađen je u močvari u parku prirode, a u njegovu želucu pronađeni su ljudski prst i odjeća. Vepar je ubijen prije dva dna, ali žrtva (John Jackson, bivši marinac i rezervist Obalne straže) je umrla pet dana prije. Carlos i Daniel nalaze dokaze da je Jackson ustrijeljen i zatim preliven sirupom kako bi ga vepar pojeo. Je li ubojica Benjamin Forey, krivolovac, preživljavač i bivši Jacksonov kolega iz marinaca? Ili Robert Landry, vlasnik lokalnog restorana i zaručnik Kolumbijke konobarice Juliane Amparo koja se sviđala Jacksonu? Forey je uhićen, a kada Landry plati njegovu jamčevinu, pokazuje se da je slučaj složeniji nego što se činilo. Sumnja se u krijumčarenje droge, ali pokazuje se da je istina puno gora. Callie i Longworth napokon razgovaraju o svome odnosu i odlučuju da će započeti iznova.

Fotografije

GladesGladesDetektiv na Floridi 01Detektiv na Floridi 02Detektiv na Floridi 03Detektiv na Floridi 04Detektiv na Floridi 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.