SEZONA: 2

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Jeff je nervozan jer treba krenuti u srednju školu, a težak mu udarac zadaje smrt trenera Matthewa Ryana (njegova mentora i prijatelja i popularnog nastavnika) koji je ustrijeljen. Ubojica je učenik prvog razreda Shane Wyatt koji je bio ugnjetavan, a nakon što je u školu donio pištolj, slučajno je ustrijelio trenera. Tko bi 15-godišnjaku prodao pištolj? Longworth istražuje Claya Malonea, prodavača oružja na crnom tržištu i Gerryja Whitlocka, vlasnika trgovine sportskom opremom koji je prodao metke pronađene u Shaneovu ormariću. Nakon što je Shaneov stariji bratić Blake također ubijen, a u njegovu je domu pronađeno 60.000 $ u gotovini, otkriva se da je Blake kupovao oružje od Gerryja. Možda ih je prodavao Clayu i drugim prodavačima na crnome tržištu, a Gerry je možda dublje upleten nego što to priznaje. Longworth, uz pomoć nervoznog čuvara dokaza, planira riskantnu tajnu operaciju. Istodobno Callie Carlosu kaže da se brine zbog toga što Jeff neće nikoga poznavati kada krene u školu i nema s kime razgovarati o smrti trenera Ryana. Carlos i ona planiraju kako će upoznati Jeffa s Carlosovom kćeri Addy.

Fotografije

GladesGladesDetektiv na Floridi 01Detektiv na Floridi 02Detektiv na Floridi 03Detektiv na Floridi 04Detektiv na Floridi 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.