SEZONA: 1

EPIZODA: 174

SADRžAJ

Svi su zatečeni Inesinom viješću da je trudna! Marko je istovremeno iznenađen i sretan, a Stipe dolazi kući s lijepim vijestima. Jakov je zabrinut jer ne može pronaći Saru, koja mu se ne javlja na mobitel, a Stipe otkriva da Nives i Jelena imaju veze sa Sarinim nestankom. Toni je i dalje u bolnici, a u razgovoru s Petrom priznaje da je aktivirao bombu ispred kuće Odakovih. Nikola čestita Marku što će postati otac, što Marka razljuti jer nije siguran da je otac djeteta.

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.