SEZONA: 1

EPIZODA: 160

SADRžAJ

Barba i Mile daju motor Mati. Mate je nesiguran u motor od barbe, ali pristaje na probnu vožnju, ipak bi utrka trebala biti u brzo. Barba pokušava odgovoriti Matu od trke ali on ne želi odustati. Iako Miju ponovno intrigira Zoran on, zbog njenog odbijanja, ponovno odlazi kod Nele. Mija ga odluči potražiti i iznenadi se kada ugleda Zorana i Nelu u prisnom razgovoru. Nikša sprečava utrku između Mate i Ognjana što naljuti Ognjana. Lara i Jakov uživaju u obiteljskoj sreći, nesvjesni da ih Dinko promatra. Mija je iznenađena kada shvati da su Nela i Zoran zajedno. Zoran joj se pokuša opravdati no ona ne želi slušati objašnjenja. Zoran priznaje Neli da je poljubio Miju ali da više ne želi ništa imati s njom. Nela je svejedno sumnjičava. Dinko vreba Jakova i Laru te ga Jakov uhvati na djelu.

Fotografije

Larin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20Larin izbor 21Larin izbor 22Larin izbor 23Larin izbor 24

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.