SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Serija prikazuje ljubavne priče četiri djevojke, četiri sestre, mještanke malog i zabačenog turskog sela Kinali Kar, sa najvećim osvrtom na strastvenu ljubav mladog nastavnika Alija i lijepe mještanke Nazar, najstarije kćerke Hanim i Age.
Ali je iz velikog grada u selo došao zbog posla, i u njemu brzo pronalazi prijatelje, ali i ljubav svog života, Nazar. Ona je buntovnica, koja se ne želi povinovati sudbini koju su joj namjenili roditelji. U znak pobune odsjeće kosu jer ne želi biti sa onim kojeg ne voli. Ali, bez obzira na sve, njena majka je odlučna da je uda za Cabbara, agu obližnjeg sela. No, Nazar zna da je ljubav njenog života mladić kojeg je vidjela u svojim snovima. Taj mladić je Ali, koji je upravo stigao u Kinar Kar i ona ne odustaje od svojih snova.

Osim romantičnih priča, serija interpretira i tradiciju i običaje ljudi iz malih sredina, poput sela Kinali Kar. Glavnu mušku ulogu, Alija, tumači Emrah Ipek, ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjevač i showmen, a glavna ženska uloga povjerena je atraktivnoj Ozlem Conker. Serija će od 25.aprila biti u emitovanju u 17:15 od ponedjeljka do petka.

Fotografije

NazarNazarNazarNazarNazarNazar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.