SEZONA: 2

EPIZODA: 6

SADRžAJ

U Gibtownu, u kojem žive potomci karnevalskih nakaza, u dječjim je kolicima pronađena žena visoka 90 cm razbijene glave. Zvala se Enid i zajedno s Benom Pershingom, unukom Dječaka Majmuna pokušavala je u Gibtownu otvoriti karneval. Mnogi od žitelja Gibtowna tomu su se protivili, pogotovo Rebecca Thornquist visoka 193 cm koja je potomak diva visokog 260 cm. Je li ona ubojica ili je Benovo i Enidino partnerstvo nasilno završilo? Požar u Enidinu muzeju podiže napetost i ukazuje na novog osumnjičenog, Kylea Bertrama, sina sijamskih blizanaca koji je prosvjedovao protiv izgradnje cirkusa zbog ekoloških razloga. Istodobno Longworth provodi više vremena sa Sam zbog sve zategnutijeg odnosa s Callie. Sam koja bi se uskoro mogla vratiti u Chicago pokazuje neočekivano suosjećanje za Callienu situaciju. Nudi Longworthu savjet, a Callie napada Jima zbog odnosa sa Sam.

Fotografije

GladesGladesDetektiv na Floridi 01Detektiv na Floridi 02Detektiv na Floridi 03Detektiv na Floridi 04Detektiv na Floridi 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.