SEZONA: 1

EPIZODA: 135

SADRžAJ

Nakon što su se vratili kući Vjera iznosi Alenu svoj novi plan. Želi da prodaju krčmu i počnu novi život iz početka negdje drugdje. Jakov u zadnji čas spriječava Dinka da zapali kuću Zlatar. Dinko bježi dok Jakov spašava Leilu iz sobe punog dima. Leila u panici, zabrinuta za Dinka otrči u potragu za njim. Dinka dostižu Robi i Crni, oduzimaju mu novac i isprebijaju ga. Dinko ostaje bez ičega. Vjera i Alen odlučuju što prije poduzeti nove korake u svom životu. Vjera daje oglas za prodaju krčme. Vraćajući se s pazara Cvitka pronalazi oglas. Odlazi do Vjere i Alena i obavijesti ih da je ona njihov novi kupac. Nakon uspješno ugašenog požara Zlatarevi se vraćaju kući. Dočeka ih zgarište koje je Dinko ostavio za sobom. Tonči ne dopušta nikom od obitelji da klone duhom, vjeruje da će sad napokon sve biti u redu za svih njih. Lara i Jakov se susreću na plaži gdje su prvi put vodili ljubav. Karmen je odvela Nikšu na plažu gdje pjevaju i sviraju Cigani. Pokušava ga oraspložiti i uspijeva u tome. Nakon provedenog dana s Ciganima na plaži Karmen izjavi ljubav Nikši i poljubi ga.

Fotografije

Larin izborLarin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.